TRESKA V TĚSTÍČKU A SALÁT COLESLAW

Oli

TRESKA V TĚSTÍČKU A SALÁT COLESLAW

Ryba a salátek nízkosacharidově, skvělý oběd od Věry Husákové, děkujeme :)

Postup přípravy

  1. Vše na těstíčko smíchat a nechat 10 minut odležet, je-li třeba, ještě přidat mouku nebo droždí.

    Tresku rozdělím na menší kousky, osuším, osolím, opepřím a obalím v těstíčku, smažím na oleji.

  2. Zelí nakrouhám a překrájím na menší kousky, osolím a promačkám, aby pustilo vodu, kterou téměř všechnu zcedím.

    Nastrouhám mrkev nahrubo, celer najemno, nakrájím nadrobno cibuli. Smíchám si majonézu s octem, sladidlem, pepřem a promíchám. Je-li třeba ještě dosolím.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte