Svěží fenyklový salát

Jídelní plán

Svěží fenyklový salát

Vynikající, svěží salát vhodný třeba ke grilování.

Postup přípravy

  1. Fenykl a citron nakrájíme na tenké plátky, okurku na kostičky. Mátu nasekáme najemno. Vše smícháme, ochutíme olivovým olejem, solí a pepřem. Případně můžeme přidat ještě trochu citronové šťávy. Podáváme.

    Fenykl a citron  nakrájíme na tenké plátky, okurku na kostičky. Mátu nasekáme najemno. Vše smícháme, ochutíme olivovým olejem, solí a pepřem. Případně můžeme přidat ještě trochu citronové šťávy. Podáváme.
    Fenykl a citron  nakrájíme na tenké plátky, okurku na kostičky. Mátu nasekáme najemno. Vše smícháme, ochutíme olivovým olejem, solí a pepřem. Případně můžeme přidat ještě trochu citronové šťávy. Podáváme.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte