Španělský ptáček s jasmínovou rýží

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

Španělský ptáček s jasmínovou rýží

Postup přípravy

  1. .Hovězí plátky naklepeme,osolíme, opepříme a potřeme pikantní hořčicí..Na každý plátek položíme kousek vajíčka,klobásy,cibule,kyselé okurky a anglické slaniny,srolujeme a svážeme nití.Na přepuštěném másle zprudka ze všech stran orestujeme.

  2. Maso vyndáme a ve výpeku osmažíme 3 větší cibule do hodně tmava,přidáme lžičku sladké maďarské papriky a lžíci tmavé sojové omáčky,podlijeme vývarem a pořádně promícháme.

  3. Maso přendáme do PH a vlijeme omáčku.Zapneme na stupeň LOW a pomalíme 8-9 h.Maso vyndáme a tyčovým mixérem omáčku rozmixujeme.Tím,že v ní je hodně cibule,tak není třeba zahušťovat...

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte