- 3h:13m
- 4 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Maso | |
---|---|
olej řepkový
|
2 lžíce |
vepřová plec
|
600 g |
cibule
|
1 kus |
paprika sladká mletá
|
1 lžíce |
paprika sladká mletá uzená
|
1 lžička |
kmín drcený
|
1 lžička |
sůl
|
2 lžičky |
kysané bílé zelí
|
400 g |
jíška světlá
|
50 g |
voda
|
200 ml |
smetana na vaření
|
1 kus |
Postup přípravy
-
Na pánvi osmažíme cibulku,přidáme kousky vepřového masa a opečeme.Zasypeme sladkou paprikou,trošku uzené,drcený kmín,sůl,promícháme.Přidáme 1 sáček kysaného zelí,4 lžíce máslové jíšky,zalijeme vodou,nebo vývarem a přendáme do PH.Zapneme na stupeň High,po 2.5 h vlijeme jednu smetanu a necháme ještě půl hodiny
-
Zapneme na stupeň High,po 2.5 h vlijeme jednu smetanu a necháme ještě půl hodiny
Makronutrienty
16%
32%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 645 kJ | 2 533 kJ |
Kalorická hodnota | 154 kcal | 605 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
3,9 g
2,5 g |
15,3 g
9,82 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,39 SVJ | 1,53 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
12,4 g
4,15 g |
48,6 g
16,3 g |
Bílkoviny | 7,64 g | 30 g |
Sůl | 1,11 g | 4,36 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů