Plněné papriky (Halloweenská verze)

Adéla Kábelová

Plněné papriky (Halloweenská verze)

Jednoduchý a na přípravu nenáročný nízkosacharidový recept. Lze podávat jen takto nebo doplnit třeba salátem či květákovou rýží/kaší apod. Dobře to chutná i studené další den. Používám menší papriky, takže jsem schopná sníst i dvě na jedno jídlo :-)

Postup přípravy

  1. Rozehřejeme si troubu na cca 200 stupňů. Mleté maso dáme do mísy, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, ochutíme solí, pepřem, chilli (pokud máme rádi pálivé, jinak vynecháme), přidáme bylinky dle chuti (já zrovna měla doma tymián) a 2 lžíce krájených rajčat z konzervy. Dobře promícháme. Paprikám uřízneme vrchní část, odstraníme semínka a spodek naplníme masem. Navrch můžeme ještě dát lžíci krájených konzervovaných rajčat (pokud chceme můžeme posypat i nějakým sýrem) a přiklopíme. Papriky jsem pak zakápla olejem a dala péct na cca 40 minut.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte