Pečené masové koule - nízkoscharidové

Oli

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

Pečené masové koule - nízkoscharidové 1 další fotka

Je to docela rychlé, zdravé a velmi dobré low carb (LC) jídlo, zkuste k bědu/večeři upéct, pochutnáte si.

Postup přípravy

  1. Mleté maso smícháme s nakrájenou cibulí a nasekaným česnekem, přidáme vajíčko, nastrouhaný sýr najemno a ostatní ingredience.

  2. Do vymazané remosky naskládáme koule (já 8 kusů), necháme zatáhnout a po chvíli podlijeme kečupem. Dle potřeby podlijeme vodou.

    Pečeme asi 30 minut.

  3. Podáváme s čerstvou zeleneninou, nudlemi z cukety, ředkve, květákovou rýží, kaší, LC pečivem...dle hladu:).

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte