Mrkvovo-cuketové nudličky s kuřecím masem v sýrové omáčce

Fialka

Mrkvovo-cuketové nudličky s kuřecím masem v sýrové omáčce

Díky projektu Jídelní plán - Život2.0 jsem se naučila jíst lowcarb - tj. nízkosacharidově. To mne přivedlo k tomu, že jídlo jsem se naučila připravovat RYCHLE a ZDRAVĚ.

Postup přípravy

  1. Škrabkou uděláme z mrkve a z cukety nudličky (nebo je jenom nakrájíme nožem) a osolíme. Orestujeme je na pánvičče na ghí. ( Přidala jsem i lžíci výpeku ze včerejšího upečeného kuřete - ale nemusí být :O). Orestujeme ne úplně do měkka, ale aldente - na zkus. Mezi tím, než se orestují zeleninové nudličky, nakrájíme kuřecí maso na kostky. Když jsou nudličky hotové, přesuneme je do hlubokého talíře a přiklopíme, aby nám nevychladly. Na uvolněnou pánvičku dáme restovat kuřecí kostky, osolíme je. Když je maso dostatečně hotové, přilijem smetanu na vaření a přidáme na zahuštění sýr. Mícháme do rozpuštění sýra. Hotové maso se sýrovou omáčkou nalijeme na mrkvovo-cuketové nudličky. Dobrou chuť :O) !

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte