Balkánsky chlebík - LC

Oli

Balkánsky chlebík - LC

Toto lowcarb pečivo je jedno z mojich najobľúbenejších, chutí aj vonia luxusne!

Pre viac nápadov sleduj môj Instagram🫶🏻 https://www.instagram.com/chutne_chudni_lowcarb...

Postup přípravy

  1. V miske rozdrvím Fetu, pridám vajká, semiačka,pretlačený cesnak a nadrobno nakrájanú cibuľu. Občas robím aj variáciu, že cibuľu predtým jemne orestujem a po vychladnutí pridám do cesta. Všetko spolu prejdem tyčákom.

  2. Všetko suché pridám k mixnutej zmesi, rukami vypracujem cesto na chlebík a nechám ho cca 15 minút odpočívať, krásne sa zjednotí a zhustne. Mokrými rukami vytvarujem bochník, posypem semiačkami a pečiem 15 minút na 200 stupňoch a potom ešte cca 35 minút na 180. Nechám na mriežke vyvhladnúť.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte