ARAŠÍDOVÉ ŠPIČKY

Danula

Účastní se soutěže: Grilovací sezóna

ARAŠÍDOVÉ ŠPIČKY

Slíbila jsem receptíky na nějaké to letošní vánoční cukroví, takže jedna velmi úspěšná premiéra...

Postup přípravy

  1. Těsto uložíme na 2 hodinky do lednice, poté vyválíme a vykrájíme kytičky. Pečeme 12 minut na 170 stupňů.

  2. Z hmoty tvoříme rukama malé kužílky a necháme je na tácku zatuhnout. Je dobré si ruce při tvarování lehce potřít olejem.

    Hotové kužílky lepíme k podkladu rozpuštěnou čokoládou na vaření, do které přidáme kousek stoprocentního tuku. Zatuhlé máčíme v bílé čokoládě a zdobíme opět tmavou čokoládou.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte