SALÁT Z KRÁLÍKA

Danula

Účastní se soutěže: Jíme dobře

SALÁT Z KRÁLÍKA

Pokud stejně jako já milujete rybí salát v majonéze, bude vám zaručeně chutnat i tahle pochoutka. A lze ji vyčarovat i z kuřecích stehen bez kůže, ty se ale vaří o něco kratší dobu.

Postup přípravy

  1. Maso uvaříme ve vodě s octem a kořením (já na tuhle dobrotu používám starší králíky a vařím v papiňáku asi 3/4 hodiny až hodinu a pak nechám dojít) a poté necháme v chladnější místnosti odležet i s nálevem cca 8 hodin.

  2. Pak maso vyjmeme, odkostíme a necháme větší kousky, aby se při míchání úplně nerozpadlo. Přidáme cibuli, pokrájenou zeleninu, hořčici, majonézu a tatarku a dochutíme.

  3. Necháme vychladit a těšíme se:)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte