Barevné lowcarb jídlo :)
@hrisny_lowcarb
https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...
- 50m
- 1 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Stehno | |
---|---|
1 kus |
1 kus |
1 špetka |
1 špetka |
2 špetky |
2 špetky |
1 špetka |
1 špetka |
Hranolky | |
150 g |
150 g |
sýr parmazánového typu, strouhaný 10 g |
10 g |
1 lžička |
1 lžička |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Stehno nakořeníme, dáme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme dozlatova na 180 stupňů.
-
Batát omyjeme, nakrájíme, pokapeme olejem, okořeníme a obalíme v parmazánu. Pečeme na 180 stupňů dozlatova.
Makronutrienty
36%
50%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 485 kJ | 1 782 kJ |
Kalorická hodnota | 116 kcal | 426 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
8,92 g
1,71 g |
32,8 g
6,27 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,892 SVJ | 3,28 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
3,36 g
1,09 g |
12,3 g
4,01 g |
Bílkoviny | 12,5 g | 45,9 g |
Sůl | 0,977 g | 3,59 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů