Lowcarb bezé roláda

Oli

Lowcarb bezé roláda

Báječně tento nízkosacharidový recept vypadá, ještě lépe chutná! Děkujeme Martině Vyšínové za recept :)

Pro více inspirace:

IG @lowcarbdezerty

Postup přípravy

  1. Vyšleháme bílky se solí, opatrně přimícháme ostatní suroviny.

    Na plech s pečícím papírem nasypeme mandlové kousky (jde pak lépe odlepit), rozetřeme těsto, pečeme asi 8 minut/200°C do světla.

  2. Než nám upečený piškot schladne, upražíme si lískové oříšky na ozdobu a vyšleháme si krém.

    Na piškot potom natřeme krém, zarolujeme, ozdobíme čokoládou rozpuštěnou s máslem a posypeme oříšky.

    Dáme do lednice vychladit.

    Můžeme si ganache udělat víc a dát i pod krém :)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte