Kešu roláda se šlehačkou a jahodami - LC

Laduš

Kešu roláda se šlehačkou a jahodami - LC

Původně jsem chtěla použít mandlovou mouku, ale zjistila jsem, že mandlová téměř došla. Jahody připravené a já natěšená na pečení, tak jsem použila kešu a lowcarb roláda byla skvělá.

Postup přípravy

  1. Celá vejce jsem spolu s erythritolem a solí vyšlehala do pěny. Potom jsem zašlehala máslo s vanilkou a mouku smíchanou s práškem do pečiva.

    Těsto jsem vylila na větší plech vyložený pečícím papírem, který jsem lehce potřela olejem a vložila do předehřáté trouby. Pekla jsem 20 minut na 180 stupňů.

  2. Po upečení jsem piškot i s papírem vyndala a obrátila na podložku. Sloupla jsem papír. Piškot jsem s pomocí pečícího papíru stočila do rolády a nechala vychladnout.

  3. Připravila jsem náplň. Ušlehala jsem šlehačku. Očištěné jahody jsem nakrájela na kousky a vmíchala do šlehačky. Již jsem nedoslazovala.

    Roládu jsem rozvinula, pomazala náplní a znovu stočila. Nechala jsem vychladit v lednici.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte