Kakaový avokádový "pudink" bez vaření

Kateřina Gallinová

Kakaový avokádový "pudink" bez vaření

V tomto nevařeném avokádovém "pudinku" se avokádo trochu chuťově schovává za kvalitním kakaem, medem a vanilkou, ale dodává mu skvělou krémovitost. Jestliže ho chcete podávat ke svačině, vmixujte do něj třeba řecký jogurt, ať hned nemáte zase hlad.

Postup přípravy

  1. Avokáda rozpulte, vyndejte pecky a dužninu ze slupek vydlabejte lžící.

  2. Do vyšší užší nádoby vložte dužninu z avokáda, nepražený kakaový prášek, vanilku a med.

  3. Vše dohladka rozmixujte a ihned podávejte. V chladničce vydrží zakrytý "pudink" do druhého dne.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte