JAHODOVÉ KNEDLÍKY

JAHODOVÉ KNEDLÍKY

Knedlíčky v nízkosacharidové verzi jsou krásně nadýchané a v kombinací s jahodovou omáčkou to nemá chybu ...

Děkujeme Lucce Valchové za recept :)

Postup přípravy

  1. Tvaroh rozšleháme s xantankou a vejci do hladka. Přidáme mouky a vypracujeme těsto. Necháme ho v lednici odpočinout. Pak jak už to všichni znáte, vytvoříme z těsta kuličky, které rozplácneme a zabalíme do nich opatrně jahodu a knedlíky pak uvaříme ve vroucí vodě.

  2. Jahody na omáčku jsem nahrubo rozsekala v sekáčku, přendala do kastrolku s nepřilnavým povrchem, přidala trochu moučkového erythritolu a rozvařila.

    Z tohoto množství bylo 10 knedlíčků.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte