Mexická polévka s fazolemi a tortillou

Kitchen Book

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

Mexická polévka s fazolemi a tortillou

Možná bychom mohli s tím mexickým jídlem začít hezky od polévky co říkáte? Tahle je hustá ,vydatná a mě moc chutnala!

Postup přípravy

  1. Cibuli si nakrájíme najemno, papriky na kostičky a společně restujeme na olivovém oleji. Přidáme fazole, kukuřici ,mole a zalijeme vývarem. Polévku není třeba vařit nijak dlouho tak nám postačí cca 10 - 15 minut. Vedle si na suché pánvi "opražíme" tortillu pokrájenou na kostičky, tak ,aby nám krásně zezlátla.Na konec polévku dochutíme chilli, solí, limetkovou šťávou a doplníme o tortillu kterou vložíme přímo do polévky .

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte