Velikonoční nádivkový trojboj

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Velikonoční nádivkový trojboj

Každý si vybere dle své chuti :)

Postup přípravy

  1. Začneme tím, že dáme vařit uzené maso.

    Nakrájíme cibuli, kuřecí játra a srdce na malé kousky a dusíme, dokud srdce nezměknou.

  2. Všechny rohlíky nakrájíme na malé kostičky. Všechna vajíčka rozklepneme a rozšleháme vidličkou. Smícháme s rohlíky a nasekanou petrželovou natí a necháme chvilku proležet.

  3. Mezi tím si nakrájíme na kostičky sýr

    Rohlíky s vajíčkem rozdělíme na 3 díly. Do jednoho dílu přimícháme mléko a nakrájený sýr. Dochutíme solí, pepřem a muškátovým květem. Dobře promícháme. Nádivku pečeme ve středně vyhřáté troubě do zlatova.

  4. Uvařené uzené maso nakrájíme na kostičky a přidáme spolu s vývarem do druhého dílu rohlíkového základu. Dochutíme solí, pepřem a muškátovým květem. Dobře promícháme a pečeme ve středně vyhřáté troubě do zlatova.

  5. Udušené kuřecí drůbky přidáme do 3 dílu základu, přidáme mléko, sůl, pepř a muškátový květ. Pečeme ve středně vyhřáté troubě do zlatova.

    Servírujeme nakrájené na kostičky, ozdobené zeleninou.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte