Zelňáky s celerem a škvarky - LC

Jídelní plán

Zelňáky s celerem a škvarky - LC

Oblíbené zelné placky, zelňáky a zelníky miluje mnoho z nás. A můžete si je dopřát také v low carb verzi. Tenhle recept je doladil k dokonalosti křupavými škvarečky.

Postup přípravy

  1. Zelí propláchneme a co nejvíc vymačkáme - do sucha. Celer a sýr nastrouháme na jemno. Česnek utřeme nebo namačkáme v lisu. Škvarky pokrájíme na menší kousky. Vše smícháme v míse. Ochutnáme a dokořeníme podle vlastní chuti. Opatrně se solí - slanou chuť dodá nastrouhaný sýr.

    Na plech položíme pečicí papír. Na něj klademe hromádky, vytvarujeme na placičky vysoké cca 1,5cm. Pečeme ve vyhřáté troubě.

  2. Podávat můžete například s avokádovo-jogurtovým dipem. Výborný je také jogurt s česnekem a bylinkami:)

    Avokádovo - okurkový dip

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte