Zapečená kedlubna - LC

Zapečená kedlubna - LC

Nízkosacharidová alternativa zapečených brambor, výborný oběd od Kači Kolníkové, děkujeme :)

Postup přípravy

  1. Kedlubnu oloupeme, nakrájíme na plátky tloušťky zhruba 3 mm. V osolené vodě s kurkumou plátky povaříme, až trochu víc změknou a scedíme.

  2. Menší zapékací mísu vytřeme máslem, navrstvíme půlkou kedlubny,poklademe slaninou, nakrájenými vajíčky a trošku posypeme sýrem a zalijeme půlkou rozšlehanými vajíčky s jogurtem a solí.

  3. Vrstvu zakryjeme kedlubnou,zalijeme zbytkem vajíček a posypeme sýrem. Já jsem pekla v HF na 200 stupňů 15 minut program pizza.V předehřáté troubě zhruba na 200 stupňů 15- 20 minut.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte