Vepřové medailonky s pyré z batátů, chilli a čerstvého koriandru

Kitchen Book

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

Vepřové medailonky s pyré z batátů, chilli a čerstvého koriandru

Ne že bych snad byla fanouškem batátů, sladkým bramborům jsem nikdy nepřišla úplně na chut, musím ovšem uznat ze v kombinaci s chilli a limetkou jsou batáty skvostné.

Postup přípravy

  1. Maso si nakrájíme na medailonky opepříme pokapeme olivovým olejem a necháme odpočívat. Mezi tím si batáty upečeme do měkka. Hotové brambory oloupeme vložíme do vyšší nádoby, přidáme limetkovou šťávu, chilli pastu sůl pepř a vše promícháme ponorným mixérem. Nakonec vmícháme posekaný koriandr a podáváme s grilovanými medailonky.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte