Vepřová panenka, dýňové pyré a omáčka z lesních plodů

Vepřová panenka, dýňové pyré a omáčka z lesních plodů

Lowcarb oběd lehký, zdravý a velmi zajímavý!

Děkujeme Iris Stranska Roger Ruiz za recept :)

Vice receptu na:

https://www.facebook.com/LowCarbGourmetIris/

Postup přípravy

  1. Dýňi umyjeme, vydlabeme a nakrajime na kousky. Do hrnce dame maslo a orestujeme salotku s cesnekem, po chvilce pridame dyni a jeste kratce orestujeme. Zalijeme vodou a varime do zmeknuti. Pote slijeme vodu ( vyvar z dyne si muzete ponechat do kremovych polevek ci zeleninovych omacek). Pridame kousek masla a vse rozmixujeme.

  2. Do kastrulku dame ovoce a ostatni ingredience a varime na mirnem ohni. Potom vyndame hrebicek a skorici a vse rozmixujeme a jeste zredukujeme na pozadovanou konzistenci.

  3. Panenku ocistime, osolime a orestujeme ze vsech stran. Podavame s dynovym pyre, ovocnou omackou, restovanymi platky dyne, slaninovym chipsem, cerstvym hraskem a ovocem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte