Vepřová líčka - LC

Vepřová líčka - LC

Máte rádi líčka? Já je naprosto miluju. Když je navíc naložíte do bílého jogurtu a necháte pomalu dlouho dusit, budou se doslova rozplývat na jazyku. Určitě zkuste!

Říká autorka Táňa Lišková, děkujeme za svělý recept :)

Postup přípravy

  1. Líčka očistíme od šlach a blan a naložíme do bílého jogurtu - stačí i dvě hodiny, ale klidně přes noc. V pánvi rozpálíme máslo, opečeme cibuli a maso. Osolíme, zaprášíme mletou paprikou a dalším kořením. Podlijeme vroucí vodou, přiklopíme pokličkou a dusíme na mírném ohni asi 45 minut.

  2. Po této době přidáme houby a papriku promícháme a dusíme ještě 30 minut do měkka.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte