Uzené s cuketovým zelím a kešu knedlíkem

Lenny73

Uzené s cuketovým zelím a kešu knedlíkem

Klasika zdravěji - prostě lowcarb bašta :)

Pokud se Vám recept líbí, můžete sledovat i zde↙️

https://www.instagram.com/p/ChEoGP9L5SD/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Postup přípravy

  1. Maso si nařežeme na plátky a opečeme (já v HF Klarstein VitAir 20 minut na 190 stupňů z jedné strany, pak jsem maso obrátila a to stejně z druhé strany - maso bylo super měkké, šťavnaté a s křupavou kůrčičkou).

  2. Na másle si orestujeme cibuli, poté přidáme cuketu, osolíme a chvíli ještě restujeme. Stáhneme plamen a dusíme pod pokličkou doměkka (já dělala v multifunkčním hrnci Salente Cuco, nejdříve program restování a poté program dušení na 5 minut). Po uvaření jsem dochutila solí, octem a sirupem.

  3. Vše si smícháme v hrníčku do hladké hmoty a dáme na 3 a půl minuty do mikrovlnné trouby.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte