Ultra rychlá zelňačka - LC

Michal

Ultra rychlá zelňačka - LC

Když je vedro, tak polévkám moc nedám. Jediný co, tak si dám sem tam hrnek vlažného vývaru. Ale jakmile se venku ochladí, můžu existovat jen na polévkách!

Jsemlowcarb.cz

Postup přípravy

  1. Na sádle nebo ghí orestujeme cibuli nakrájenou na půlměsíčky, hned přidáme i uzeninu nakrájenou na větší kostičky. Po zhruba 5 minutách přidáme zelí i s nálevem. Restujeme další 3 minutky. Zalejeme vodou nebo vývarem. Necháme 10 minut povařit. Na závěr osolíme, opepříme, přidáme kmín, červenou papriku, česnek a plátek másla. Povaříme ještě několik minut a podáváme.

  2. Mám takovou úchylku - na každou polévku sypu parmezán, tak když tak potvrzuji, že je dobrá s i bez :)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte