Tvarůžková vajíčková pomazánka

Jídelní plán

Tvarůžková vajíčková pomazánka

Rychlá, dobrá, dietní a ne úplně tradiční pomazánka z vajíček a tvarůžků - syrečků. Výborná k svačině, snídani a pokud nebudete šetřit s kořením, nezklame vás ani jako pomazánka na topinky.

Postup přípravy

  1. Uvařené vejce, změklé máslo, syrečky, čerstvý sýr, hořčici, sůl, pepř, papriku dáme do food procesoru a několika pulsy promixujeme do jemna. Přidáme na jemno nakrájenou cibulku a petrželku. Ochutnejte , případně dosolte a dokořeňte podle chuti. Pokud máte rádi, můžete přidat trochu chilli nebo česneku.

    Pokud nemáte food procesor, všechny suroviny rozkrájejte na jemno , vajíčka s máslem rozmačkejte vidličkou. Vše smíchejte.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte