Nízkosacharidový tvarohový mazanec

Aneta Schneiderová

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Nízkosacharidový tvarohový mazanec

Mazanec je výborná velikonoční pochoutka, a proto není nutné se jí vzdávat, i když dodržujete nízkosacharidovou stravu. Stačí vyměnit klasickou mouku za níže uvedené, postupovat dle návodu naší čtenářky a je hotovo.

Postup přípravy

  1. Nejdříve smícháte všechny sypké ingredience a poté přimícháte tekuté. Pořádně smícháte do hladkého těsta a necháte v lednici odpočinout alespoň hodinu.

  2. Dáte na plech a vytvarujete požadovaný tvar mazance, potřete vejcem a posypete mandlemi. Pečete na 170 stupňů cca 50 minut.

  3. Doufám, že bude chutnat a nezapomeňte mě označit:)

    Více receptů na instagramu: anetschneiderova

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte