Trhané maso na hořčici s pečenými batáty a cuketou

Lenny73

Trhané maso na hořčici s pečenými batáty a cuketou

Chutný oběd s lowcarb přílohou.

Další recepty najdete i zde:

https://www.instagram.com/p/Cggc800rehz/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Postup přípravy

  1. Maso očistíme, nasolíme, napepříme, potřeme hořčicí a dáme si multifunkčního hrnce (Salente Cuco) s bylinkami. Pomalíme 7 hodin.

  2. Batát si nakrájíme a uvaříme v osolené vodě doměkka (já v multifunkčním hrnci Salente Cuco program dušení 5 minut). Poté opepříme a zakápneme olejem, cuketu osolíme a opepříme, dáme do HF (Klarstein VitAir) na 220 stupňů 10 minut, pak batátu otočíme, aby byla křupavá ze všech stran a cuketu promícháme a pečeme dalších 10 minut.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte