Treska s fazolovými lusky a zakysanou smetanou

Laduš

Treska s fazolovými lusky a zakysanou smetanou

Dnes lowcarb jídlo, co dům (mrazák) dal. Jednoduché a hotové za několik minut. Skvěle jsem si pochutnala.

Postup přípravy

  1. LUSKY - neměla jsem slaninu, tak jsem z nouze použila šunku (3 plátky), kterou jsem nakrájela na kostičky. Na pánvi jsem rozehřála máslo (2 lžičky), přidala šunku a trochu opražila. Pak jsem přidala mražené lusky (cca 200 g), lehce osolila, opepřila čerstvě mletým barevným pepřem a vše orestovala.

  2. RYBA - filet aljašské tresky jsem opláchla a vysušila papírovými utěrkami. Osolila jsem růžovou solí a posypala mletým kmínem. Restovala jsem z obou stran na přepuštěném másle (1 lžíce).

  3. Do zakysané smetany (1 lžíce) jsem přidala hrst nakrájené čerstvé pažitky.

    Vždycky, když dělám lusky tímto způsobem, dávám si k tomu zakysanku. Miluju ty chutě dohromady.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte