TIRAMISU - LC

Aneta Schneiderová

TIRAMISU - LC

Lahodný nízkosacharidový dezert, doufám, že bude chutnat...

https://www.instagram.com/anetschneiderova/

Postup přípravy

  1. Na piškot si vyšleháte bílky se špetkou soli. Žloutky smícháte se sladidlem a poté s mandlovou moukou a pak vše opatrně přimícháte ke sněhu z bílků. Pečete na 180 stupňů cca 15 minut. Poté necháte vychladnout a nakrájíte na velikost podlouhlých piškotů.

  2. Na krém si vyšleháte žloutky se sladidlem. Přidáte mascarpone a tvaroh. Promícháte.

    Piškoty si naskládáte do formy, polijete kávou a navrstvíte krém a takto ještě jednou. Necháte v lednici nejlépe přes noc a nakonec posypete kakaem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte