Šťouchané kedlubny - LC

Oli

Šťouchané kedlubny - LC

Klasické šťouchané brambory jsem nahradila nízkosacharidovou přílohou - kedlubnou. A je to snad ještě lepší! Hlavně: kedlubny mám naše od mamky:)

Postup přípravy

  1. Kedlubnu oloupeme, nakrájíme na malé kostičky a dáme vařit s kurkumou, dolí a kmínem, stačí cca 5 minut a vypneme, necháme dojít.

  2. Mezitím si na sádle orestujeme nadrobno nakrájenou anglickou slaninu, cibulku.

    Na tento základ přidáme uvařenoikedlubnu, rozšťoucháme lehce, nechceme kaši.

  3. Podáváme v našem případě s pstruhem lososovitým na ghí a šopským salátem, čerstvými bylinkami a špenátem...mňam!

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte