"Smažák" z hrnečku - LC

"Smažák" z hrnečku - LC

Když se přidají hranolky z máslové dýně, zakysaná smetana místo tatarky - je zdravý lowcarb oběd hnedle hotový.

Děkujeme za skvělý tip Anně Fojtíkové :)

Postup přípravy

  1. Recept na smažák: Hrnek dobře vymazat máslem a vysypat sušeným lahůdkovým droždím. Pak dáme 5 dkg jemně strouhaného sýra, pak dáme 1 rozšlehané vejce a pak zase dáme 5 dkg jemně strouhaného sýra a povrch posypeme opět sušeným lahůdkovým droždím.

  2. Vlníme v mikrovlnce na plný výkon asi 3 - 4 minuty. Pak ještě nechat v mikrovlnce tak 2 minuty odstát. Dobu vlnění si každý musí upravit podle toho jakou má mikrovlnku.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte