Skořicoví šneci - LC

Skořicoví šneci - LC

Mám strašně ráda kombinaci másla a skořice, takže jsem zkoušela různé varianty Trdelníků, ale nebylo to nikdy ono. Až jsem Trdelník zmenšila na šneka a je to skvělý, boží, sladký, voňavý a samozřejmě, jak je u mne zvykem, plné bílkovin!

Více inspirace na Instagramu www.instargam.com/b_to_my_b/

Postup přípravy

  1. Mozzarellu s tvarohem a vejcem projedu tyčákem a pak přimíchám mouky. Vypracuji těsto a rozválím přes potravinovou folii. Pak rozpustím máslo se sladidlem a skořicí a těsto tím pomažu. Zatočím a nechám ztuhnout v lednici.

  2. Pak až nakrájím na šneky a upeču v troubě na 180°C/15 minut.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte