Roštěná na cibuli s chřestem

Lenny73

Roštěná na cibuli s chřestem 1 další fotka

Sezóna chřestu je krátká - honem si uvaříme skvělý lowrarb oběd.

Snídaně, obědy, svačiny, večeře, vše po kupě můžete sledovat:

https://www.instagram.com/p/CdshWnqLfht/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Postup přípravy

  1. Maso si nakrájíme na plátky a lehce na straně nařízneme, lehce ho rukou naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran. V hrnci (já v multifunkčním - Salente Cuco) rozehřejeme lžíci másla a zprudka opečeme maso dozlatova z obou stran. Poté vyjmeme a dáme opéct cibuli, když je dostatečně zlatavá přidáme hořčici a promícháme. Pak vrátíme maso, lehce podlijeme vodou a pod poklicí dusíme doměkka (já na program dušení 30 minut).

  2. Chřest si povaříme v osolené vodě doměkka.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte