Roláda z mletého masa - LC

Celá já

Účastní se soutěže: Jíme dobře

Roláda z mletého masa - LC

Mleté maso miluju, jedna z možností nízkosacharidového oběda:)

Postup přípravy

  1. Do mletého masa (1,2kg vepřová plec) jsem zamíchala smetanu a nechala v ledničce do druhého dne. Pak jsem přidala 3 vejce, plnotuč.hořčici a koření, trochu soli.

  2. Na pánvi jsem osmahla cibulku, česnek a na to chvíli promíchnout špenát. Většinou dávám čerstvý listový, ale ten teď neměli, tak mražený. Dochutila jsem pepřem a solí a natřela tím maso, na to suš.rajčata.

  3. Smotala pomocí fólie, na kterou se to maso rozprostře, přenesla na plech, potřela ještě hořčicí. Peče se cca hodinu.

  4. Jako přílohu jsem zvolila kaši z kedlubny a máslové dýně, rozmixovanou s máslem, bylinkami a chilli.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte