RIZOTO S TEPMEHEM A TYMIÁNEM

Vařím k běhu

RIZOTO S TEPMEHEM A TYMIÁNEM

Výtečné a rychlé jídlo!

Postup přípravy

  1. Hned na začátku dáme vařit 250g rýže basmati tak, jak jsme zvyklí. Zatímco se rýže vaří, v pánvi na dvou lžicích ghí (nebo másla) osmahneme polovinu na kolečka pokrájeného pórku. Po chvilce přidáme na kostičky nakrájený marinovaný tempeh (balení 200g) a opět zprudka osmahneme.

  2. Mezitím si na malé kostičky nakrájíme dvě mladé (pevné) cukety a přidáme je do pánve. Poté přidáme dvě lžičky čerstvého (nebo sušeného tymiánu), lžičku soli a špetku pepře a opékáme jen tak dlouho aby cuketa zůstala lehce „křupavá“. Přidáme uvařenou rýži, promícháme a podáváme.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte