Restovaná vepřová kýta a brokolice s hoisin omáčkou

Laduš

Restovaná vepřová kýta a brokolice s hoisin omáčkou

Vyzkoušejte zase jiný způsob úpravy brokolice. Věřím, že si pochutnají i ti, kteří brokolici moc nemusí. :)

Postup přípravy

  1. Brokolici rozebereme na růžičky, které povaříme v osolené vodě asi 5 minut. Poté vodu scedíme.

  2. Ve woku si rozehřejeme olej, ve kterém osmahneme prolisovaný česnek. Přidáme hoisin omáčku a vodu. Chvilku povaříme, přidáme brokolici, promícháme a ještě krátce osmahneme. Nakonec přidáme sezamová semínka a opět promícháme.

  3. Maso osolíme a okořeníme a orestujeme z obou stran na přepuštěném másle.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte