Raffaello řezy - LC

Aneta Schneiderová

Účastní se soutěže: Grilovací sezóna

Raffaello řezy - LC

Kokos miluju, low carb (nízosacharidová) varianta tohoto dezertu je ještě lepší než běžná.

Aneta Schneiderová (@anetschneiderova) • Fotky a videa na Instagramu

Raffaello řezy - anetschneiderova

Postup přípravy

  1. Bílky oddělíte a vyšleháte se špetkou soli. Žloutky smícháte s olejem a mlékem a mouky smícháte s práškem do pečiva a postupně se žloutkovou směsí. Nakonec do této směsi postupně přimícháte sníh z bílků a rozprostřete na plech, pečete na 180 stupňů cca 15 minut.

  2. Na krém si vyšleháte smetanu, přidáte tvaroh a nakonec lžíce či dvě (podle vás) strouhaného kokosu.

  3. Korpus rozříznete na půl a první polovinu vložíte do pekáčku, pomažete krémem a dáte druhou část korpusu, kterou potřete zbytkem krému. Posypete znovu kokosem a necháte odležet. Doufám, že bude chutnat a nezapomeňte mě označit.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte