POMALU PEČENÉ HOVĚZÍ ROLKY - LC

Kristýna

POMALU PEČENÉ HOVĚZÍ ROLKY - LC 1 další fotka

Postup přípravy

  1. Tenký plátek hovězího masa osolit a opepřit (možno potřít hořčicí), poklást po celé ploše slaninou, na kraj naskládat dlouhý list-nať čerstvé jarní cibulky, proužky celeru a mrkve a zabalit do masa.

  2. Rolku převázat provázkem a dát zprudka zarestovat ze všech stran na sádle, aby se maso zatáhlo. Po té maso vyndat a na zbylém sádle osmažit hrst cibule do zlatova.

  3. Do pekáčku vložit rolky, osmaženou cibulku a zbylou zeleninu-mrkev, celer, cibulku, přiklopit a péct pomalu v troubě do změknutí. Na posledních 15 minut maso otočit a dopéct bez pokličky na plný výkon trouby.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte