Plněná roláda z mletého masa a krémový Coleslaw - LC

Laduš

Plněná roláda z mletého masa a krémový Coleslaw - LC

Oblíbené jídlo známe a děláme, nízkosacharidové provedení je zdravější a neméně výborné. Efektní LC oběd, se salátem navíc plný vitamínů.

Postup přípravy

  1. 5 vajíček uvaříme natvrdo. Cibuli nakrájíme hodně nadrobno a na pánvi na másle ji usmažíme dozlatova (je to tip od mého táty, je to lepší, než ji dávat syrovou). Kapii a okurky nakrájíme na proužky. Česnek prolisujeme.

  2. Ve větší míse smícháme všechny ingredience na roládu kromě hořčice. Důkladně vše prohněteme rukou.

    Na pracovní plochu si dáme potravinovou fólii a směs na ni rovnoměrně rozprostřeme do obdélníkového tvaru. Pomažeme hořčicí. Vejce natvrdo, kapii i okurky naskládáme do pruhu podél delší strany, ne doprostřed, ale blíže k sobě.

  3. Potom fólii uchopíme za konce a stočíme do rolády. Přendáme na plech a fólii odstraníme. Spoj rolády musí být na spodní straně, aby se nerozlezla. Podlijeme vodou a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme cca hodinu. Během pečení průběžně přeléváme výpekem. Podle potřeby přidáváme vodu.

  4. KRÉMOVÝ COLESLAW

    Recept v tomto odkazu:

    https://www.jidelniplan.cz/recepty/kremovy-coleslaw-lc?filtry=kremovy%2Bcoleslaw%3Benergie-na-porci%3A3-9038

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte