PIVNÍ ROHLÍKY

Danula

Účastní se soutěže: Grilovací sezóna

PIVNÍ ROHLÍKY

Tak nejdřív kynuly jak pominutý a pak nejspíš cítily, že se blíží poslední vlna "rozvolňování" a rozhodly se, že už nebudou dodržovat předepsané rozestupy... :)))

Postup přípravy

  1. Zpracováno a vykynuto v pekárně. Hotové rozdělit na požadovaný počet dílů (já jsem těsto rozdělila na 10 dílků), udělat bochánky a nechat je pod igelitem 10 minut odpočinout.

  2. Pak každý zvlášť vyválet do oválku, srolovat rohlíky a uložit na plech s pečícím papírem. Nechat pod igelitem kynout asi 45 minut, poté potřít rozšlehaným vejcem, posypat drceným kmínem a hrubozrnnou solí , mákem nebo sezamem a péct v troubě na 220 stupňů cca 15 minut.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte