Špenátové bochánky

Špenátové bochánky

Báječná nízkosacharidová příloha ke králíkovi či jinému masu.

Děkujeme Kačce Kolníkové za lákavý recept :)

Postup přípravy

  1. Mražený listový špenát cca půl pytlíku jsem podusila na ghí až se vypařila voda. Do mísy jsem nahrubo nastrouhala 1 mozzarellu, přidala vychladlý špenát, 2 vajíčka, 2 lžičky psyllia,2 PL mandl. mouky, sůl, česnek a vymíchala těstíčko. Nechala chvilku odstát, těsto by mělo být tak akorát ne moc řídké ani moc tuhé, prostě aby drželo tvar

  2. Pak jsem rukou udělala koule, dala na plech s pečícím papírem potřený trošku oliváčem.Koule jsem lehce potřela olejem. Pekla jsem v troubě na 190 do upečení cca 15 minut.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte