Pečená krkovička a krémový Coleslaw - LC

Laduš

Pečená krkovička a krémový Coleslaw - LC

Na dnešní jídlo jsem se hodně těšila. Patří k mým zamilovaným. Coleslaw jsem si připravila už včera, aby se přes noc pěkně zaležel a dnes jsem jen upekla maso.

Postup přípravy

  1. Maso jsem položila na plech a velkoryse jsem jej osolila růžovou solí a okořenila mletým černým pepřem a grilovacím kořením bez soli. Prolisovala jsem 4 velké stroužky česneku, které jsem do masa pěkně rukou vetřela. Je fajn se s tím masem trochu pomazlit. Pak jsem si nakrájela nadrobno 2 velké cibule a maso cibulí posypala. Podlila jsem vodou a plech jsem vložila do předehřáté trouby.

  2. A teď už nic, jen hlídat, aby se voda nevypekla a maso nepřipálilo. Takže během pečení kontrolovat a podlévat vodou. Občas maso otočit. Pekla jsem 2,5 hodiny.

  3. Recept na Coleslaw jsem dávala na JP už dříve, tady je odkaz:

    https://www.jidelniplan.cz/recepty/kremovy-coleslaw-lc?filtry=kremovy%2Bcoleslaw%3Benergie-na-porci%3A3-9038

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte