OBALOVANÝ SÝR

waytohealth

Účastní se soutěže: Jíme dobře

OBALOVANÝ SÝR

Aneb “smažák” ve zdravější verzi. Já měla camembert, ale můžete použít i eidam. Místo kečupu používám rajčatový protlak z dm.

Postup přípravy

  1. Camembert jsem rozřízla napůl, ale není to nutné. Pak jsem obalila v trojobalu: lahůdkové droždí -> vejce -> lahůdkové droždí. Osmahnuto na ghí.

    Camembert jsem rozřízla napůl, ale není to nutné. Pak jsem obalila v trojobalu: lahůdkové droždí -> vejce -> lahůdkové droždí. Osmahnuto na ghí.
    Camembert jsem rozřízla napůl, ale není to nutné. Pak jsem obalila v trojobalu: lahůdkové droždí -> vejce -> lahůdkové droždí. Osmahnuto na ghí.
    Camembert jsem rozřízla napůl, ale není to nutné. Pak jsem obalila v trojobalu: lahůdkové droždí -> vejce -> lahůdkové droždí. Osmahnuto na ghí.
    Camembert jsem rozřízla napůl, ale není to nutné. Pak jsem obalila v trojobalu: lahůdkové droždí -> vejce -> lahůdkové droždí. Osmahnuto na ghí.
    Camembert jsem rozřízla napůl, ale není to nutné. Pak jsem obalila v trojobalu: lahůdkové droždí -> vejce -> lahůdkové droždí. Osmahnuto na ghí.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte