Nízkosachridové fritule

Petra Hash Cake Factory

Nízkosachridové fritule 1 další fotka

Snadná a rychlá alternativa oblíbené sladké tečky s nízkým obsahem sacharidů. :-)

Postup přípravy

  1. Nejprve smícháme všechny suché suroviny, pak přidáme mokré a umícháme hladké těsto.

  2. Jablko oloupeme, nakrájíme na drobné kousky a přidáme spolu s rozinkami do těsta.

    Rozinky je možné předem namočit do rumu nebo horké vody.

  3. V menším kastrůlku rozpálíme olej (vyšší sloupec). Lžící tvoříme "nočky" a smažíme do zlatova.

  4. POZNÁMKA: Těsto by mělo mít podobnou konzistenci jako těsto na muffiny. Pokud se fritule při smažení rozpadají, pomůže přidat vejce. Pokud je těsto příliš tekuté, můžeme přidat trochu kokosové mouky.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte