NEbramboračka s houbami - LC

NEbramboračka s houbami - LC

V této lowcarb polévce jsou brambory nahrazeny kedlubnou a cuketou, s houbami báječný oběd či večeře.

Děkujeme Aleně Vaňousové za skvělý tip na sezónní jídlo :)

Postup přípravy

  1. Na ghee jsem orestovala jednu větší nakrájenou cibuli, kedlubnu, 2 mrkve, jednu petržel, 1 malou cuketu, 2 řapíky řapíkatého celeru a pár hříbků.

  2. Přilila jsem dva litry vody, dochutila solí, pepřem a majoránkou. Povařila jsem cca 20 minut, část zeleniny (hlavně cuketu, kterou jsem před vařením oloupala a nakrájela na větší kusy) jsem odebrala a rozmixovala a poté jsem povařila ještě asi 10 minut.

  3. Na talíři jsem ozdobila jarní cibulkou a kadeřavou petrželkou.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte