MUG CAKE Ořechovo kokosový s Ostružinovým Mascarpone! Low Carb Dezert

Food by Heart

Účastní se soutěže: Jíme dobře

MUG CAKE Ořechovo kokosový s Ostružinovým Mascarpone! Low Carb Dezert

Dalším z řady z populárních mugcaků je ořechový mugcake.

Je to opět rychlovka a jeho chuť je zajímavá.

Postup přípravy

  1. Do misky dáme 2 lžíce kokosové mouky, 2 lžíce mletých ořechů, těmi ovlivňujeme výslednou chuť, tak bychom doporučovali vybrat ořechy dle Vaší obliby.

    Dále přidáme 2 lžíce tučného jogurt (10%),nebo můžeme použít zakysanou smetanu, 1 lžičku prášku do pečiva s vinným kamenem, sladidlo dle chuti, lžíci kokosového oleje a lžíci nahrubo posekaných ořechů. Vše promícháme.Připravíme si misku či hrnek ve kterém budeme mugcake vlnit, a ten důkladně vymažeme máslem.

    Vlníme v mikrovlnné troubě na nejvyšší výkon cca 4 min.

  2. Mezitím si připravíme ovocný krém smícháním mascarpone, zakysané smetany, sladidla,citronové kůry a ovoce.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte