Mleté maso s kedlubnou a sýrem - LC

Low_carb_s_andie

Účastní se soutěže: Voňavé vaření

Mleté maso s kedlubnou a sýrem  - LC

Mleté maso je variabilní, zkuste k obědu tento nízkosacharidový recept...nezapomeneme samozřejmě na čerstvou zeleninu:)

Postup přípravy

  1. Na pánvi orestujeme cibuli pokrájenou na měsíčky, přidáme ochucené mleté maso, zprudka zatáhneme a přidáme česnek. Promícháme a vypneme.

  2. Pokrajený kedluben dáme předvařit do osolené vody s troškou kurkumy a kari. Nevaříme úplně doměkka.

  3. Předehřejeme si troubu na 170°C a mezitím si dáme do zapékací mísy všechno maso, kedluben, vejce a cottage. Promícháme a dáme do trouby na 40 minut. Vytáhneme, posypeme sýrem a ještě dopečeme.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte