Medvědí česnek v ghíčku

Medvědí česnek v ghíčku

Spousta z vás si stěžuje na zvýšený cholesterol a právě medvědí česnek vám ho dokáže za měsíc snížit při pravidelném užívání.Ještě pořád máte čas na něj vyrazit, u nás je v té největší síle právě teď, jižněji už asi bude po něm, ale zas můžete vyrazit na pěkný výlet někam výš.

Pozor na předávkování, všeho s mírou.

více na: Domácí lowcarb dobrůtky

Postup přípravy

  1. Medvědí česnek nechte tak 12 hodin zavadnout, aby se trochu odpařila voda, které obsahuje hodně. Potom nakrájejte na drobné nudličky a všechno společně rozmixujte. Naplňte sterilizované skleničky, na povrchu zalijte rozpuštěným ghíčkem a uložte do chladničky.

  2. Je to výborné jen tak máznout na chleba, do pomazánky, položit kousek na hotový biftek nebo přidat lžičku do míchaných vajíček.

    Medvědí česnek je takový zázračný všelék, rozepíšu se o něm podrobněji u receptu na tinkturu, který sem přidám taky.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte