Masové kuličky se sýrem a medvědím česnekem, vařená kedlubna a dušené žampiony s bylinkami

Lenny73

Masové kuličky se sýrem a medvědím česnekem, vařená kedlubna a dušené žampiony s bylinkami 1 další fotka

Jarní lowcarb jídlo, plné vitamínů.

Všechny recepty, nápady, návody - pohromadě↙️

https://www.instagram.com/p/Ccr-W4kM8bT/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Postup přípravy

  1. Vše si smícháme a vytvoříme kuličky, které muzeme usmažit, upéct a nebo jako já je uděláme v horkovzdušné fritéze (Klarstein VitAir) - program pečení na 15 minut (z vrchu jsou krásně křupavé a uvnitř šťavnaté).

  2. Vaříme ve vodě doměkka.

  3. Žampiony na másle dusíme doměkka, osolíme, opepříme a po odstavení z plotny promícháme nasekané bylinky.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte