Chuť ... prostě marcipán :) Low carb marcipán vám zabere pár minutek a recept je vynikající a jednoduchý. Já z něj mám KÁVOVÁ ZRNA a jsou super dobrá.
- 10m
- 20 kusů
- jednoduché
Potřebné suroviny
Marcipán | |
---|---|
mandle mleté
|
150 g |
xylitol
namlet na moučku
|
100 g |
mandlová mouka odtučněná
|
90 g |
voda
|
45 ml |
mandlové aroma, tresť
|
1 lžička |
Postup přípravy
-
- vše zamíchat. OT mouku přidávat do konzistence marcipánu ... zabalit, nechat v lednici. Pak si s ním fakt můžete dělat co chcete :), krásně drží tvar.
Makronutrienty
46%
15%
Čeho | na 100 g | na 1 kus |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 809 kJ | 351 kJ |
Kalorická hodnota | 432 kcal | 84 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
37,9 g
2,68 g |
7,35 g
0,521 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 3,79 SVJ | 0,735 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
32,2 g
2,62 g |
6,26 g
0,509 g |
Bílkoviny | 12,8 g | 2,48 g |
Sůl | 0,047 g | 0,009 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů